Wie wij zijn

Een F!RM Business Consultant is geen doorsnee hippe adviseur met doelloos vergaderen en onbruikbare werkinstructies tot gevolg. Hij is praktisch, strategisch en maakt het verschil.

Praktisch en strategisch

Ondanks dat wij als F!RM elkaar soms tegengas geven, werken we toch samen. Waarom? Wij zijn eigenwijs en ervan overtuigd dat dit dé beste aanpak is voor goed resultaat. Een F!RM Business Consultant is praktisch, doortastend en pakt snel door. Tegelijk is hij/zij strategisch en analytisch: eerst denken, dan doen. Dit maakt een F!RM Business Consultant tot de perfecte kandidaat om jouw doelstelling te realiseren.

Onze aanpak

Dankzij regelmatig opbouwende discussies onderling, zetten we elkaar aan tot nadenken. Zo komen we uiteindelijk tot een gedragen oplossing of aanpak waar het gehele team voor gaat.

Untitled
  1. F!RM staat niet voor een ‘heilige’ methode: ieder vraagstuk is anders, daarom is iedere aanpak ook anders.
  2. Een F!RM Business Consultant is eerlijk en recht voor z’n raap: we zeggen waar het op staat.

Daadkrachtig en effectief

Naast een stevige basis met (universitaire) bedrijfskundige- en management opleidingen, delen we opgedane ervaring uit diverse ‘corporate’ organisaties. We benaderden problemen vanuit diverse hoeken en schakelden daadkrachtig en effectief. Dat bleek een andere maar de beste aanpak voor een standvastige oplossing.

Daarom is F!RM opgericht? Omdat we beter zijn dan alle andere business consultants: we denken praktisch, komen met bruikbare oplossingen en zijn eerlijk. Als je ons inschakelt als maandelijkse sparringpartners staan we jou met raad én daad bij.

Binnenkort eens kennis maken? Contact ons!