Strippenkaart

F!RM helpt ondernemende mensen met uitdagingen op het gebied van sales, finance en change. Dit doen we door, op abonnementsbasis, strategie tot en met realisatie te leveren met een groei van klanten, winst en vrijheid van het ondernemen tot gevolg!

Strippenkaart

Vind je een volledig programma op maat een te grote investering, omdat je nog niet weet wat je ervoor terug krijgt? En vind je het fijn om een aantal maanden proef te draaien? Exact met deze reden biedt F!RM ook de mogelijkheid van een strippenkaart.

F!RM streeft ernaar de conservatieve wereld van de consultancy open te breken. Door onze dienstverlening zo toegankelijk mogelijk maken en de kosten overzichtelijk, bieden we een strippenkaart. Drie maanden lang zijn we jouw sparringpartners én werken we een vast aantal dagen per maand wanneer jij dat wilt. Of je nu een groei wilt realiseren, je strategie wilt aanpassen omdat je bedrijf als drijfzand aanvoelt óf een goede basis voor de toekomst wilt creëren. Jij bepaalt wanneer je F!RM inzet en waarvoor.

Of ga je direct voor een stabiele basis en schakel je ons voor twaalf maanden in? Daarvoor bieden we een volledig programma aan. Wil je eerst eenmalig met F!RM aan de slag? Eigenlijk vinden we dat we de tijd nodig hebben om jouw vertrouwen te winnen. Maar als je dat wenst, doen we dat tijdens een eenmalige opdracht. Volgen er later meer?

Untitled