F!RM in one day

De allerbeste antwoorden op de belangrijkste strategievragen.

Wat zijn de fundamentals van een goed business model? Wat moet ik doen om mijn bedrijf te laten groeien? Hoe blijf ik weg bij plannenmakerij en ga ik echt aan de slag?

Ondernemers gebruiken vaker een nieuwe strategische mindset: dynamisch en zonder te veel naar de toekomst te kijken. De toekomst wordt gezien als zó complex en onvoorspelbaar, dat strategische planning nutteloos en onnodig is. Dit creëert een “geen plan” werkcultuur waar elke bevlieging een goed idee lijkt en elke actie succesvol voelt. Wij stellen een alternatieve methode voor die je bedrijf sterk maakt: in één dag je strategie aanscherpen.

Een strategie creëren die werkt

In één dag geven we je nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, nieuwe energie en heel veel praktische tips en gaan we meteen aan de slag. Hoe formuleer je je strategische doel? Hoe bereik je je doel? Hoe ga je om met wat er om je heen gebeurt? Hoe benut je kansen optimaal? Waar start je en hoe blijf je realistisch? Hoe betrek je (eventueel) je management en medewerkers erbij?

Untitled

Workshop = inhoud + impact

In ‘F!RM in one day’ leren wij je in één dag de ‘fundamentals’ in strategie, in combinatie met leiderschap, organisatie en verandering. We geven je de beste tips uit vanuit onze kennis en ervaring. Ultrakort en toch volledig. En vervolgens gaan we aan de slag! Onze workshops hebben circa 10% theorie/inspiratie en 90% actie.

Voor wie:           Managers, professionals 

Wanneer:           op afspraak

Prijs:                    € 249,- excl. btw per deelnemer
Locatie:              in overleg

Meer informatie over deze training? Via ‘Contact’ button.