Programma

F!RM helpt ondernemende mensen met uitdagingen op het gebied van sales, finance en change. Dit doen we door, op abonnementsbasis, strategie tot en met realisatie te leveren. Met een groei van klanten, winst en vrijheid van het ondernemen tot gevolg!

Programma

Met alleen het leveren van een strategie blijkt dat een organisatie niet geholpen is. De strategie moet geïmplementeerd worden om daadwerkelijk een resultaat op te leveren. Middels een op maat gemaakt programma houden de business consultants van F!RM voor een lange periode vinger aan de pols. Hiermee wordt de objectiviteit in een organisatie bewaakt en daar waar nodig aangepast omdat het alleen op deze wijze het resultaat niet uit het oog wordt verloren. Patronen moeten doorbroken worden en processen moeten geleid worden. F!RM houdt op deze wijze de regie. We kiezen voor een standvastige oplossing. Dat houdt in dat we je continue van advies voorzien (en uitvoeren) en jouw vaste sparringpartners zijn. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderneming het resultaat behaalt dat voor ogen is zonder dat strategieën in de la belanden of de organisatie stagneert.

Untitled

Ben je ons na twaalf maanden zat? Wat we ons uiteraard niet kunnen voorstellen. Dan kan je per direct opzeggen. Ben je gelijk van ons af. Mocht je verdwalen, dan staan we uiteraard weer voor je klaar. Samen met jou spreken we een aantal uur af dat je ons nodig hebt per maand. Indien gewenst, komen we die uren naar jouw kantoor.

Wanneer je een programma afneemt, kun je een jaar op onze hulp rekenen. Bij een spoedgeval rennen we uit onze vergaderingen om jou te voorzien van advies. Denk je: wat zijn dit voor vreemde consultancy?! (Begrijpen we, want business consultants die recht voor z’n raap zijn, daar zijn er maar weinig van.) Dan bieden we je ook de mogelijkheid om een ouderwetse strippenkaart te kopen. Of wanneer je echt een eenmalig vraagstuk hebt: eenmalig advies. Al zijn we daar niet zo voor. Iets met patronen doorbreken. Je snapt ‘m al. Neem in alle gevallen gewoon contact met ons op, dan is het voor beide partijen gelijk duidelijk en daar houden we van.