Strategy Knotworking

Strategie ontwikkelen samen met je medewerkers: StrategyKnotworking.

Hoe maak ik een strategie die (wel) werkt? Hoe maak ik een strategie op een manier die aansluit bij Scrum? Hoe betrek ik mijn medewerkers bij het maken van de (afdelings)strategie? 

Wanneer een strategie wordt gemaakt, gebeurt dit vaak alleen door een select aantal mensen. Ook missen deze mensen vaak direct klant- of marktinteractie. Als zodanig missen ze cruciale informatie die de strategie zou kunnen beïnvloeden. Ze moeten dan de resultaten verkopen aan de rest van de organisatie en omgaan met weerstand tegen een verhaal dat niet aanvoelt als reëel. Wij stellen een alternatieve methode voor: samen met je medewerkers de strategie aanscherpen. 

Een strategie creëren die werkt

In één dag geven we je nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, nieuwe energie en heel veel praktische tips en gaan we meteen aan de slag. Hoe formuleer je dat doel? Hoe bereik je je doel? Hoe ga je om met wat er om je heen gebeurt? Hoe benut je kansen optimaal? Waar start je en hoe blijf je realistisch? Hoe betrek je je collega’s en medewerkers erbij? Maar ook: Wat zijn Liberating Structures en hoe zet je ze optimaal in om het maximale input te krijgen van je collega’s? 

Untitled

Workshop = inhoud + impact

In ‘StrategyKnotworking by F!RM’ leren wij je in één dag de ‘fundamentals’ in strategie in combinatie Liberating structures. We geven je de beste tips uit vanuit onze kennis en ervaring. Ultrakort en toch volledig. En vervolgens gaan we aan de slag! Onze workshops hebben circa 10% theorie/inspiratie en 90% actie.

Certificaat

Na afloop van de workshop ontvang je een certificaat.

Wil je eerst meer weten van Liberating Structures, klik dan hier.

Voor wie:           Scrum-masters, Product owners, Scrum-coaches die een werkende strategie willen

Wanneer:          op aanvraag

Prijs:                   € 249,- excl. btw per deelnemer
Locatie:             in overleg

Ook Incompany mogelijk voor een heel team: bel met +31 621233131

Meer informatie over deze training? Vraag de brochure aan via de chat.