Liberating Structures

Elke meeting succesvol dankzij Liberating Structures.

Hoe kan je met dezelfde mensen en met dezelfde middelen, toch een betere vergadering, weekstart of retro hebben?

Meetings hebben vaak eenzelfde verloop. Dezelfde mensen komen te laat en er zijn mensen die weinig zeggen en mensen die het hoogste woord hebben. Of ze duren onnodig lang en halen alle energie uit je lijf. Hoe krijg je alle aanwezige kennis en informatie op tafel. En hoe betrek je iedereen bij de meeting? Wij helpen je om dat te bereiken: in één dag worden al je meetings succesvol!

33 simpele technieken met serieuze opbrengst

Binnen Agile en Scrum zijn er wekelijks meerder vaste overlegmomenten waarop het betrekken van ieder teamlid cruciaal is. Henri Lipmanowicz en Keith McCandless hebben Liberating Structures bedacht: 33 simpele technieken om tijdens een overleg iedereen er bij te betrekken én het potentieel uit elke deelnemer te halen. Niet voor niks wordt dit door vele duizenden bedrijven over heel de wereld gebruikt. 

Untitled

Direct toepasbaar... morgen!

Liberating Structures maken het gemakkelijk voor teamleiders of managers van alle niveaus om een sfeer te creëren zodat mensen optimaal en creatief kunnen werken. In deze sfeer genieten mensen van hun werk en creëren ze topprestaties. Wat zijn de Liberating Structures? Wanneer pas je ze toe? Hoe begeleid je een overleg? Hoe benut je ieders kansen optimaal? Waar start je en hoe blijf je realistisch? Hoe ga je om met tegenwerking? 

Workshop = inhoud + impact

In ‘Liberating Structures by F!RM’ leren wij je in één dag de ‘fundamentals’ van Liberating Structures. We geven je de beste tips uit vanuit onze kennis en ervaring. Ultrakort en toch volledig. En vervolgens gaan we het grootste deel van de dag aan de slag! Oefenen, oefenen en oefenen. Onze workshops hebben circa 10% theorie/inspiratie en 90% actie. 

Certificaat

Na afloop van de workshop ontvang je een certificaat.

Voor wie:           Iedereen die het maximale uit een meeting wil halen

Wanneer:          in overleg

Prijs:                   € 249,- excl. btw per deelnemer
Locatie:              in overleg

Ook Incompany mogelijk voor je hele team: bel met +31 621233131

Meer informatie over deze training? Vraag de brochure aan via de chat.