Sales consultancy

  • Ben jij niet vies van keiharde verkoopresultaten?
  • Heb je voldoende energie en vertrouwen om te groeien?
  • Durf jij het net als ons aan om risico’s te nemen?

Maar kun je dit niet alleen en ben jij op zoek naar business consultants die ervoor zorgen dat jouw sales een enorme boost krijgt? Bel F!RM: +31 621233131.

Eerst overtuigd worden?

Onze kracht is het direct blootleggen van de kern. Dit doen we tijdens een eerste gesprek. Vervolgens komen we tot de grondoorzaken van het probleem en gaan we ermee aan de slag, door middel van een passende methodiek. Bij de consultancy bedrijven om ons heen missen we praktisch denken en bruikbare oplossingen. Ook wordt er vaak maar één methode gebruikt. Wij zijn van mening dat ieder vraagstuk vraagt om een andere methode, of dat nu Agile, Lean of een andere oplossing is.

Wij leveren niet alleen het plan, maar voeren het ook uit: van strategie tot en met realisatie. Met een stijging in sales als gevolg!

Untitled
F!RM = eerlijk. We zijn recht voor onze raap. 

Dit maakt dat we daadkrachtig zijn, snel kunnen schakelen en omdenken.

Sales consultancy

Onze jarenlange ervaring als business consultants zorgt ervoor dat we écht impact maken. Heb jij een goedlopend bedrijf, maar valt er meer uit jouw sales te halen? We staan te springen om met je aan de slag te gaan.

F!RM = snel handelen en standvastige oplossingen voor de lange termijn.

Vaste sparringpartners

F!RM consultancy werkt doelgericht naar het beste van het beste. Daarom werken we graag iedere maand aan jouw sales. Alleen op die manier komen we tot een standvastige methode. Wij realiseren en ondersteunen jouw groei.

Lees hier meer over onze werkwijze of hoe wij deze toegepast hebben bij Bookspot.