Strategie voor HR

HR-strategie ontwikkelen in een Agile-omgeving.

Hoe sluit ik mijn HR-strategie aan op Scrum? Welke ontwikkelingen zijn er binnen HR op het gebied van Agile en DevOps? Hoe betrek ik mijn medewerkers bij het vormgeven van de HR-strategie?

Google en Zalando hebben hun Human Resource afdeling PeopleOps genoemd. Hoe zijn zij gegaan van een afdeling die de juridische, ethische en structurele organisatie beheerst, naar een afdeling die draait om het aantrekken en behouden van talent, strategisch leiderschap en mensen in hun kracht zetten?
Wij helpen je om dat zelf ook te bereiken: in één dag je HR-strategie aanscherpen.

Een strategie creëren die werkt

In één dag geven we je nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, nieuwe energie en heel veel praktische tips en gaan we meteen aan de slag. Hoe formuleer je zo’n HR-strategie? Hoe optimaliseer je je Talent Acquisition proces? Is het een idee om te gaan werken met One Metric That Matters  of OKR? Hoe stimuleer je dienend leiderschap en voorbeeldgedrag? Waar start je en hoe blijf je realistisch? Hoe betrek je je collega’s en medewerkers erbij? 

Untitled

Workshop = inhoud + impact

In ‘Strategie-ontwikkeling voor HR directeuren’ leren wij je in één dag de ‘fundamentals’ in HR-strategie in combinatie met leiderschap, organisatie en verandering. We geven je de beste tips uit vanuit onze kennis en ervaring. Ultrakort en toch volledig. En vervolgens gaan we aan de slag! Onze workshops hebben circa 10% theorie/inspiratie en 90% actie.

 

Voor wie:            HR-managers/directeuren; die een moderne HR-strategie willen

Wanneer:           in overleg

Prijs:                    € 299,- excl. btw per deelnemer
Locatie:              op aanvraag

 

Ook Incompany mogelijk voor je HR-team: bel met +31 621233131

Meer informatie over deze training? Vraag de brochure aan via de chat.