Finance consultancy

  • Ontbreekt het praktische inzicht over hoe je bedrijf er financieel voor staat?
  • Wil je je (financiële) processen verbeteren zodat je een hogere verkoopprijs krijgt bij een bedrijfsovername?
  • Word je onnodig vaak verrast door je controllers?

Finance stuurt op resultaat, omdat de getallen veelzeggend zijn en kloppen. Op basis van de juiste cijfers realiseer je groei en succes. Als je het niet kan meten, kan je geen verbetering bereiken. Zo simpel is het. F!RM business consultants helpt jou bij finance vraagstukken. Geef je kopzorgen uit handen en bel F!RM: +31 621233131.

Eerst overtuigd worden?

We snappen dat je jouw toekomstige sparringpartners eerst wilt leren kennen. F!RM consultancy bestaat uit een combinatie van twee tegenpolen, die verrassend goed werkt. De analytische beschouwing, gecombineerd met een praktische denkwijze zorgt voor daadkracht. F!RM = impactvol.

Welke gedachtes komen er bij jou op wanneer je denkt aan business consultancy? Slome onbruikbare oplossingen, niet praktisch ingesteld? Exact. Dat is precies wat F!RM niet is. Wij denken praktisch en komen met doordachte en bruikbare oplossingen. Dankzij een methode die aansluit bij jouw vraagstuk. Of dat nu Lean, Agile of een andere aanpak is.

Untitled
F!RM = eerlijk. Wij zijn recht voor onze raap en nemen geen blad voor de mond. Dit maakt dat we daadkrachtig zijn, snel kunnen schakelen en omdenken.
Standvastige oplossingen voor de lange termijn. Daar werken we aan.

Finance consultancy

Onze jarenlange ervaring als finance consultants zorgt ervoor dat we het verschil maken. Heb jij behoefte aan ervaren sparringpartners op het gebied van finance? We staan te springen om met je aan de slag te gaan.

Vaste sparringpartners

F!RM consultancy werkt doelgericht en gaat voor goud. Daarom werken we graag iedere maand aan jouw finance vraagstukken. Alleen op die manier komen we tot een standvastige methode. Wij realiseren en ondersteunen jouw groei.

Lees hier meer over onze werkwijze of hoe wij deze toegepast hebben bij KPN.